U bent hier

Bierexpeditie

Een gids neemt je mee voor een fietstocht van 14 km door de Duinengordel-natuurkern van Orshof (Neerglabbeek) via de historische Geuzenbaan naar Brouwerij Cornelissen (Opitter), Brouwershof en terug via de vallei van de Itterbeek.

De expeditie start met een heerlijk tas koffie bij ontvangst aan Orshof. Daarna springt de groep op de fiets voor het eerste deel van de tocht. Eenmaal in Opitter aangekomen, leidt de gids je rond in de eeuwenoude Brouwerij Cornelissen die al meerdere prijswinnende topbieren voortbracht.

In Brouwershof geeft een korte filmvoorstelling een exclusieve blik achter de schermen, waarna het proeven kan beginnen! Je degusteert de pils en de Bokkereyer. Na het vervolg van de fietstocht waarbij de kuiten op de proef worden gesteld, volgt er bij aankomst in Orshof een afsluitende degustatie van 2 Sint Gummarus-bieren.

Dit is een aanbod ideaal voor een uitje met vrienden, collega’s, familieleden… tot maximum 25 deelnemers.

Praktisch

Prijs voor groepen: € 17,5 per persoon (bij minder dan 10 deelnemers een vaste prijs van € 175)

Prijs voor open inschrijving: € 17,5 per persoon

Dit omvat: vergoeding gids, brouwerijbezoek, film, koffie bij ontvangst en 4 bierdegustaties.

Aan -16 jarigen worden 4 niet-alcoholische degustaties geserveerd.

Fietsen zijn zelf te voorzien of kunnen gehuurd worden via info@orshof.be. Fietsverhuur: €15 per fiets per persoon (voormiddag en terug voor 13u, € 6,5 per fiets)

De Bierexpeditie is beschikbaar op werkdagen in de voor- of namiddag en vanaf april 2017 ook op zaterdagnamiddag.

De totale duur bedraagt ongeveer 4u.

Reserveren kan hier.