U bent hier

Fietsen

Het Limburgs fietsroutenetwerk is 2000 km lang en is bewegwijzerd via de blauwe rechthoekige borden die de routes in twee richtingen aangeven.  Via de genummerde knooppunten fiets je door het prachtige en afwisselende landschap van het fietsparadijs Limburg.  Door het eenvoudige knooppuntensysteem maak je je route net zo lang als je zelf wil.

Een overzicht van het netwerk vind je op de fietskaart ‘de Tour van Limburg’. De kaart geeft een gedetailleerd overzicht van alle knooppunten en de afstand ertussen. Ook de locaties waar je fietsen kan huren, de fietscafés en de -verblijven, stations, bezienswaardigheden, … staan duidelijk aangegeven.

Orshof ligt aan de rand van het Limburgse fietsroutenetwerk, dicht bij knooppunt 571.
Het is daarom ook het ideale startpunt voor je fietstocht.
Je parkeert je auto gratis en veilig op de ruime parking. Nadien kan je direct starten met je tocht op het fietsroutenetwerk.
Heb je nog geen route? De kaarten van het Limburgs fietsroutenetwerk kan je bij ons aanschaffen (9,95 euro).  Wij hebben ook altijd uitgewerkte routes voor je klaarliggen.

 

Fietsverhuur

Op Orshof kan je ook terecht voor het huren van fietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en tandems.

Verhuurprijs per fiets per dag:

dames- en herenfiets: 15 euro
TREK mountainbike: 30 euro (helm inbegrepen)
tandem: 30 euro
elektrische fiets: 30 euro.

Oplaadpunt elektrische fietsen

Voor en na je tocht kan je terecht in de brasserie-restaurant of bij mooi weer op het terras voor een hapje, een drankje of een heerlijke maaltijd.
Ondertussen laadt je fiets gratis op aan het oplaadpunt.